Back to projects menu

Click the thumbnails to enlarge the images.

Main contractor:
Graham Stuart
Construction Ltd

The Workshop


DRDH Architects

The Workshop, Sheffield

The Workshop is a bespoke office conversion for a design based business in Sheffield. The Contract included the refurbishment of an existing Victorian Villa which had been previously converted and extended in the 1970s. The scheme was a RIBA Award Winner for Yorkshire in 2010, and won Best Building prize in the Sheffield Design Awards in 2011.

The existing 2 storey extension was completely remodeled internally and re-clad in ashlar stone and insulated through colour render.

The existing single storey annex office was demolished and replaced with a light and airy open plan single storey extension with natural daylight from both the external windows and three high level bespoke roof lanterns.

Call +44 (0)114 250 0622

©2014 Graham Stuart Construction.

Site design and development by The Allotment Creative Design & Marketing Agency